Şehit Kemal İlkokulu

Vizyon: Ne olmak istediğimizi, ideallerimizi, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizi gerçekleştirmek. Yönümüzü belirlemek, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte sosyal, kültürel, eğitsel etkinliklerle Milli Kültürümüzü yaymaya çalışmak.

Misyon: BİZ... Bütün öğrencilerin, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, sağlıklı duygu ve düşüncelerini ifade edebilen, kendine güvenen, özdenetim sahibi, geleceğin ihtiyaçlarına cevap verebilecek, üretken, yaratıcı, Atatürk´ün çizdiği yolda ilerleyen bireysel farklılıkları dikkate alan bireyler yetiştirmek üzere varız.

Başarılar: 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında 14 öğrencimiz Anadolu Lisesine, 7 öğrencimiz Anadolu Meslek Lisesine, 2 öğrencimiz Anadolu İmam-Hatip Lisesine yerleşmiştir. 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında 4 öğrencimiz Anadolu Lisesine, 5 öğrencimiz Anadolu Meslek Lisesine yerleşmiştir. 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında 4 öğrencimiz Anadolu Lisesine, 1 öğrencimiz Anadolu Meslek Lisesine yerleşmiştir.

Saatler: 08:50/14:30
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarında Çeşitli Branşlarda Dereceler
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: